Recenze hostů

Doporučení

Martin Mlejnecký, 11.07.2017

Byli jsme velmi spokojeni s čistotou pokojů a toalet. Krásné prostředí a velmi klidné, pohostinná majitelka. Nemá to chybu. Děkujeme a vrátíme se na delší dobu.

pochvala

Škabroud , 27.08.2016

Děkujume za vstřicne jednani a pohostinost.Doporučuji všem, prostě nadhera.nema to chybu.

Doporučuji!

Skalská, 24.08.2015

Děkuji za příjemnou dovolenou a vstřícný přístup. Dovolenou jsme si užili jak my, tak náš roční syn a v neposlední řadě i moje maminka. Takže doporučuji opravdu každému. Rádi se zas vrátíme'

Doporučujem

Calabkovi, 19.07.2015

Moc pěkná dovolená,i počasí vyšlo.Měli jsme sebou 19 měsíční dceru a ta si tam přišla také na své.Bylo to moc fajn.

pochvala

Eva Šedivá, 12.08.2014

opět nádherná dovolená, rádi jezdíme opakovaně. Krásné prostředí, rodinná atmosféra i přístup. Snad příště bude teplejší bazén :-)

poděkování

Ladislav Průša a cyklisti z Bojova, 20.06.2014

Když jsem viděl na www stránkách poprvé Váš penzion, hned jsem věděl, že se nám tam bude líbit. Naše očekávání však bylo mnohokrát překročeno - perfektní atmosféra, prostředí, bazén a personál, prostě paráda!!! Určitě se vrátíme! Díky moc!!!

DOPORUČUJI !!!

David Kalivoda, 06.06.2014

Zažil jsem zde milé překvapení. Penzion Habr je místo klidu a pohody v jinak rušném a uspěchaném světě. Skvěle jsem si zde po mnoha letech zahrál tenis s následným odpočinkem ve stínu stromů u bazénu. Zcela mne okouzlilo stádo daňků, které se zaujetím sledovalo naše tenisové zápolení. Byl jsem velice spokojen a hodlám si tento zážitek dopřát častěji :-)

Doporučujeme všem

Tenistky a sběračky z Louňovic, 12.09.2013

Do penzionu Habr jezdíme s naší dámskou tenisovou partou již od roku 2009 a vždy jsme zde byly velmi spokojené, takže letos jsme zde strávily pár dní pobytu dokonce dvakrát. Areál je velmi dobře navržený a poskytuje nám dokonalé zázemí jak pro sport, tak i pro relaxaci a noví majitelé se snaží vše dále vylepšovat. Máme již opět zamluvený termín na příští rok a doporučujeme toto zařízení jak ve svém okolí, tak touto cestou.

Doporučujeme

Krocovi , 04.09.2013

Vše skvělé - jako vždy. Vracíme se sem už 10 let - a příští rok s námi zase počítejte :D

* Takto jsou označené povinné údaje.

Pezion Habr Kleny České Skalice ... prostě dovolená!

Penzion Habr v České Skalici hodnocení