Recenze hostů

Tenis

Tenisti, 11.12.2023

Vše skvělé. Výborné prostředí, skvělá majitelka. Nikam jinam nechceme.

Doporučuji

Martin, 13.08.2023

Příjemné prostředí, hezký pension, milá majitelka, ktere patří velká pochvala.

Podzimní vzpomínka

L.+ M., 12.10.2022

I teď na podzim myslíme s rodinou na úžasný letní pobyt ve Vašem penzionu i na příjemný tenisový zážitek z prázdnin. Máme aspoň z čeho brát do krátkých a studených podzimních dnů. P.S. A do zimních měsíců přejeme hodně sil, optimismu, zdraví, dobré nálady a mnoho spokojených a bohatých hostů :- ) Lada a Michael :-)

Super

Zdeněk Stránský, 08.06.2021

Byli jsme tady jenom tři dny s partou kamarádů a bylo tady úžasně. Paní Alenka vstřícná, milá a obětavá. Doporučujeme všem. Alenko díky, jistě se vrátíme.

Spokojenost

Žáček Alojz, 12.09.2019

Byli jsme tam už po třetí a rádi se zase vrátíme za mě 10 bodů penzion čistý voňavý ochotná a pohostinná majitelka. Alenko děkujeme

Penzion habr

Jitka Krajíčková, 25.08.2019

Projela jsem docela velký kousek světa, nyní při kloubových problémech objevuji krásy českých krajů. Úžasná paní majitelka s perfektně a vkusně vybaveným penzionem, spousta památek, kde si můžeme oprášit znalosti o historii, nevím, kterou vyzvednout. Nespíš zámek Častolovice. Moc těžce se loučí.Děkuji, paní Alenko, za krásný týden!

Doporucuji

Lenka, 20.07.2019

Penzion celkove super,v klidném prostředí a přitom výborná dostupnost na vylety. Apartmán v přízemí he ale velice studenty, paní majitelka by mela vyměnit okna, nejdou totiž zavřít a je tam velká mezera, takze mate vlastně porad pootevrene okno a táhne tam- je to pokoj ve stínu, kam nejde slunce, takze v noci velká zima...

Úžasná dovolená

Zdena Kozlová, 08.08.2018

Úžasné, úžasné, úžasné - prostě dovolená bez chybičky, prostředí, paní majitelka, spolubydlící - vše jen k pochválení. Děkujeme a možná nashledanou.

Doporučení

Prokopec Jiří, Klášterec nad Ohří, 7.7. - 14.7.2018, 17.07.2018

S partou 17 lidí i s dětmi jsme pobyt v penzionu zopakovali po 8 letech a opět jsme byli velmi spokojeni. Vše čisté - bazén, pokoje, venkovní prostředí. Tenisové kurty upravené. Klidná lokalita. Úžasná je možnost koupání ve velkém bazénu, grilování a natočení si dobrého piva a pro děti malinovky za velmi přijatelné ceny. Milá a sympatická paní majitelka. Vše SUPER a doporučuji všem normálním lidem.

super

Richard Bedrna se synem, 30.07.2017

Nenápadné místečko,dokonale vybavený penzion,vstřícná paní Habrová a úžasná dovolená,hned jsme rezervovali na příští rok

* Takto jsou označené povinné údaje.

Pezion Habr Kleny České Skalice ... prostě dovolená!

Penzion Habr v České Skalici hodnocení